Mina mål för 2020

Detta handlar ju om läsning så det är mina mål för läsningen som jag ska behandla här.

  1. Goodreads challenge: Jag har satt ett ambitiöst mål med 100 böcker. Så många har jag aldrig läst under de åren jag varit på Goodreads. Samtidigt hoppas jag på att det här året verkligen ska bjuda på mycket läsning. Om jag har ett högt ställt mål hoppas jag kunna nå det…
  2. Utmaningar: Jag filar på vilka utmaningar jag ska vara med i, så det får jag återkomma till. I vart fall tänker jag vara med i Ultimate Popsugar 2020 Challenge på Goodreads.
  3. Läsa varje dag: Jag vill läsa minst 30 minuter varje dag. Det är inte särskilt högt ställt och det borde jag lyckas med. Mitt problem är att jag inte kan läsa innan jag ska somna. Så fort jag lägger mig i sängen blir jag dödstrött så jag måste få in min lästid tidigare under dagen.
  4. Blogga: Jag hoppas upprätthålla bloggen hela året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: