Sveriges radios romanpris

Igår offentliggjordes vilka romaner som är nominerade till Sveriges radios romanpris.

Det är:

Testamente av Nina Wähä
Oktoberbarn av Linda Boström Knausgård
W av Steve Sem-Sandberg
Köttets tid av Lina Wolff

Jag har inte läst någon av dem, men åtminstone Testamente har jag tänkt läsa. W verkar också intressant. Jag har tidigare läst De utvalda i Lodz av Sem-Sandberg som jag tyckte väldigt mycket om. Av Lina Wolff har jag läst De polyglotta älskarna och den var jag inte så förtjust i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: