Läsplanering februari

Jag höll mig bra till min planering för januari och läste ut sex av de åtta böcker jag hade bestämt mig för. Kvar från januari är:

  • The Starless Sea av Erin Morgenstern: Jag lyssnade på den engelska ljudboken på Storytel som var 18 timmar lång. Det är ett fantastiskt språk, men oerhört detaljerat och målande. Efter sju timmar insåg jag att jag hade villat bort mig. Jag förstod inte hur den delen av berättelsen som jag då lyssnade på hängde ihop med det jag hört tidigare och skulle behöva hoppa tillbaka minst ett par timmar. Dessutom hade jag svårt att lyssna samtidigt som jag gjorde något annat och boken behövde min fulla koncentration. Samtidigt fick jag ett meddelande från Storytel att boken skulle utgå från sortimentet om några dagar. Då gav jag upp och ställde mig i kö till en fysisk bok på biblioteket istället. Jag kommer definitivt läsa den när jag får den i min hand!
  • The Testaments av Margaret Atwood: Den ligger här hemma på soffbordet och stirrar på mig. Jag vill så gärna gilla den eftersom jag älskar Handmaid’s tale, men samtidigt har jag hört så mycket negativt att det blir som ett motstånd mot att plocka upp den. Men i februari ska det bli av!

I februari tänker jag dessutom läsa följande böcker:

  • Ninth House av Leigh Bardugo
  • Our Souls at Night av Kent Haruf
  • Late in the Day av Tessa Hadley
  • Unga kvinnor av Louisa May Alcott
  • Crazy Rich Asians av Kevin Kwan
  • Little Fires Everywhere av Celeste Ng

Det känns som en bra blandning. Jag håller på och lyssnar på Celeste Ngs tidigare bok nu, Everything I Never Told You, och den är riktigt bra, så kanske att jag försöker lyssna på Little Fires Everywhere. Max två ljudböcker i månaden brukar jag hinna med, så jag får se om det blir ytterligare någon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: