Nya böcker

Jag köper inte många böcker längre. De flesta böcker jag läser kommer från biblioteket och nu lånar jag dessutom mest e-böcker. Resten läser/lyssnar jag på med Storytel. Men ibland blir det några fysiska böcker som hittar hem till mig. De flesta köper jag då begagnade. Det är klimatsmart och förstås billigt. Men ibland tänker jag att jag borde stötta författarna genom att köpa deras böcker. Det är nog inte lätt att försörja sig på författarskap, om man inte är väldigt välkänd förstås….

De här böckerna hittade hem till mig den här veckan:

Det är

  • Dödlig kod (Tom Clancy) av Mark Greaney
  • Hus vid världens ände av Åke Edwardsson
  • Svarthuset, Lewismannen och Lewispjäserna av Peter May
  • Igelkottens elegans av Muriel Barbery
  • Grace av Anthony Doerr
  • Döden kom till Pemberley av P D James

Igelkottens elegans och Grace hade jag tänkt läsa sen innan, men de andra var mer en stundens ingivelse.

2 reaktioner till “Nya böcker”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: