Påskläsutmaningen; en uppdatering

Jag är ju med i Påskläsutmaningen som anordnas av Mias bokhörna. Det började igår och då gick det lite trögt. Jag var så väldigt trött när jag kom hem från jobbet och lyckades inte riktigt pigga på mig. Men jag började ändå på Svarthuset av Peter May som jag tänkte mig.

Idag har jag fått massor läst! Det var ju så vackert väder så jag tog en långpromenad och under dagen lyssnade jag klart på Väggen av Marlen Haushofer. Vilken fantastisk bok! Recension kommer senare. Jag lyssnade på engelska och inläsaren var mycket bra. Dessutom läste jag ut Svarthuset. Även denna bok mycket mycket bra! Mordmysteriet var det minst intressanta på denna kalla blåsiga plats som författaren beskrev så inlevelsefullt. Mer tankar kommer senare. Nu ska jag börja på fortsättningen Lewismannen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: