Vad jag läste då

Jag har registrerat mina lästa böcker på Goodreads sedan juni 2014. Det är intressant att gå tillbaka och se vilka böcker jag läst i olika perioder av mitt liv. En del böcker minns jag knappt och andra lyser klart i mitt minne. En del böcker är väldigt förknippade med vad som hände i övrigt i livet just då. Under någon månad här och där har jag inte läst en enda bok, vilket känns ofattbart med tanke på hur viktig läsningen är för mig.

För fem år sedan, i april 2015, läste jag följande böcker.

Svart is och Dödens stad av Michael Connelly: Precis som förra månaden fortsätter jag att läsa om Harry Bosch. Detta är del 2 och 8. Jag minns inte varför jag läste de i oordning, vilket jag annars brukar vara så noga med. Antagligen hade jag inte tillgång till alla delarna samtidigt. Jag minns inget särskilt om just dessa böcker, men jag tycker generellt att Harry Bosch är en intressant karaktär. Det finns ju en TV-serie som baseras på serien och den tycker jag också var bra.

Försoning av Ian McEwan: Det här är en bok som ofta får beröm och många verkar verkligen gilla den. Jag tycker om flera av hans böcker, men just den här tyckte jag inte så mycket om. Jag tyckte att den var lite långtråkig och jag fick ingen riktig känsla för karaktärerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: