Läst i april 2020

Lästa böcker i april:

 1. Ut ur skuggorna av G.R. Halliday
 2. The Breakdown (Sammanbrott) av B.A. Paris
 3. Glasverandan av Ann Cleeves
 4. Svarthuset av Peter May
 5. The Wall (Väggen) av Marlen Haushofer
 6. Lewismannen av Peter May
 7. Akin (Fränder) av Emma Donoghue
 8. The Testaments (Gileads döttrar) av Margaret Atwood
 9. Red, White & Royal Blue av Casey McQuiston
 10. Ensam på mars av Andy Weir
 • Goodreads challenge: 41/100
 • PopSugar Challenge: 23/50
 • Bästa denna månad: The Wall (Väggen)

Jag tyckte det gick så trögt med läsningen den här månaden. Jag tror det beror på att jag har svårt att koncentrera mig på grund av den allmänna stämningen i samhället. Corona kom också tyvärr lite för nära i slutet av april. Därför förvånade det mig att jag ändå läste så pass många böcker. Påskläsutmaningen bidrog verkligen då jag läste flera böcker bara på den helgen.

Även denna månad var tre av böckerna ljudböcker. Det krävs något visst av både boken och uppläsaren för att jag ska orka igenom en ljudbok. Tyvärr har jag inte hittat någon lika bra nu så det går lite trögt med den.

En tanke på “Läst i april 2020”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: