Just nu i juni

Kulturkollo har en spaningsutmaning den första lördagen i månaden. Jag hänger med för första gången. Här kommer mina svar.

Just nu läser jag fortfarande Finders keepers (Den som finner) av Stephen King. Det går väldigt trögt med läsningen just nu och det går så långsamt. Idag måste jag läsa ut den så jag kan gå vidare! Den är inte jättebra, men den börjar ta sig så smått.

Just nu tittar jag på Att rädda ett barn på SVT. Det är en dokumentär i tre delar och jag har sett första delen. Riktigt obehagligt! Jag tittar annars inte jättemycket på sommarhalvåret.

Just nu lyssnar jag på BBC Global News podcast. Det händer så mycket runt om i världen just nu och det är intressant att lyssna på nyheter från ett annat perspektiv än vårt svenska.

Just nu längtar jag efter semester. Bara två veckor kvar! Det kommer inte hända så mycket den här sommaren men jag behöver verkligen ledigt!

2 reaktioner till “Just nu i juni”

    1. Ja det var verkligen nära att jag gav upp. Men samtidigt var jag ju nyfiken på hur han skulle få ihop det. Hade jag inte gjort ett jätteryck där på kvällen så hade jag nog gett upp… Nu får tredje delen vänta ett bra tag.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: