Helgfrågan vecka 29

Veckans helgfråga – sommarutgåvan – hos Mias bokhörna låter så här: Vad läser du?

Häromdagen plockade jag upp Career of evil av Robert Galbraith som jag påbörjade för några veckor sedan. Då var den med på Smakebit på söndag här. Det går lite trögt och jag ser ingen riktigt röd tråd. Dessutom lyssnar jag på fjärde delen i Elly Griffiths serie om Ruth Galloway. Den heter Känslan av död och verkar hittills ganska bra.

Dessutom vill Mia ha ett semestertips, recepttips, filmtips eller annat tips.

Det här är min sista semesterdag och det har ju minst sagt varit en annorlunda sommar. En sak som vi brukar göra varje sommar är att vandra. Inga jättelånga vandringar utan vi brukar hyra en stuga och göra långa dagsvandringar. I år har jag läst i tidningarna att varenda svensk vandrar så jag var lite rädd att det skulle vara fullt med folk på lederna. Vi var i Sälen förra veckan och det var faktiskt inte fullt med folk. Till och med lite mindre än förra gången vi var där. Så det får bli mitt tips – på med vandringskängorna och ut på leden för att andas frisk luft. Det går till och med att ha en ljudbok i öronen om man skulle vilja det…

5 reaktioner till “Helgfrågan vecka 29”

  1. En bok där man inte kan skönja den röda tråden låter jobbig.

    Terrängvandring är av hälsoskäl inte riktigt nåt för mig, annars låter det trevligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: