Helgfrågan vecka 34

Veckans helgfråga hos Mias bokhörna låter så här: Brukar du namna dina böcker? Som jag skrivit flera gånger tidigare äger jag inte särskilt många böcker. De flesta böcker som jag i något läge har ägt har jag gett bort. Och det är avsikten även med de böcker jag nu äger. När det inte får plats fler i hyllan kommer jag ge bort ett antal. Så nej, jag namnar inte mina böcker. Jag gjorde det när jag var yngre men alltså inte längre.

Som bonusfråga undrar Mia: Håller ni fortfarande på Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Corona? Ja det gör jag så tillvida att jag inte träffar äldre personer inomhus om jag inte måste i jobbet. På min arbetsplats pågår verksamhet och jag jobbar inte hemma. Jag cyklar till jobbet och försöker hålla avstånd till alla jag träffar. Om jag kände symtom skulle jag stanna hemma. Så visst följer jag rekommendationerna så gott jag kan, men det påverkar mig inte så mycket i vardagen.

3 reaktioner till “Helgfrågan vecka 34”

  1. Det är framför allt viktigt att ta hänsyn till sjuka och till äldre. Vi har bjudit hem mammas sambo på fika några gånger och då sitter vi på altanen. Vet inte hur det ska bli när vädret inte längre tillåter det.

    Gilla

  2. Känns inte befogat att skriva namn i böcker om man inte lånar ut till andra än närstående. Och visst, när man var betydligt mycket yngre gjorde man det förstås ändå, eller klistrade in sådana där hemska ex libris-lappar som sen var så svåra att få bort. 😀 Av ålder blir man vis. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: