Helgfrågan vecka 38

Veckans helgfråga hos Mias bokhörna låter så här: Brukar ni gå på bokliga event? Det enkla svaret är nej, inte så ofta som jag skulle önska. När jag bodde i Göteborg för många år sedan gick jag på bokmässan varje år, men sedan dess inte en enda gång. I år var min fasta föresats att jag skulle gå på den, men se, det gick ju inte, åtminstone inte fysiskt. Jag har gått på några träffar på biblioteket och det tänker jag också att jag skulle göra mer. Det kanske skulle bli ett nyårslöfte för nästa år?

Bonusfrågan lyder så här: Brukar du högläsa för t.ex. barnbarnen eller klassen? När barnen var mindre läste jag jättemycket för dem, ofta minst en timme per dag. Det höll vi på med ganska länge, långt efter att de kunde läsa själva. Men sedan några år blir det inget. Min dotter läser ibland för mig och det är mysigt. Jag får väl se fram emot att läsa för barnbarnen, även om det är ett tag till.

2 reaktioner till “Helgfrågan vecka 38”

  1. Det får gärna dröja några år innan det blir barnbarn (därför att jag tycker det är bra om mina döttrar blir lite äldre först) men sen vill jag låna barnbarnen så att morfar kan läsa för dem 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: