Vad jag läste då

Jag har registrerat mina lästa böcker på Goodreads sedan juni 2014. Det är intressant att gå tillbaka och se vilka böcker jag läst i olika perioder av mitt liv. En del böcker minns jag knappt och andra lyser klart i mitt minne. En del böcker är väldigt förknippade med vad som hände i övrigt i livet just då. Under någon månad här och där har jag inte läst en enda bok, vilket känns ofattbart med tanke på hur viktig läsningen är för mig.

För fem år sedan, i september 2015, läste jag följande böcker:

Blomsterspråket av Vanessa Diffenbaugh: Det här är en bok som inte är så känd i Sverige. Den kom ut 2011 och jag tror bara författaren har skrivit en ytterligare bok. Den har jag inte läst. Blomsterspråket handlar om en ung flicka som växer upp på barnhem och vid 18 års ålder ska klara sig själv. Hon upptäcker Blomsterspråket, alltså vad olika blommor står för, och börjar hjälpa människor att säga vad de känner genom blommor. En fin, trevlig och lättläst bok, men den gav inga bestående minnen.

Och det var tydligen allt för september 2015. Jag minns inte vad det beror på att det blev så lite läst men antagligen för mycket på jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: