Lästa böcker i oktober 2020

Lästa böcker i oktober 2020:

  1. American Dirt av Jeanine Cummins
  2. Det slutna ögat av Belinda Bauer
  3. Lockdown av Peter May
  4. Klubben av Matilda Gustavsson
  5. The Other Bennet Sister av Janice Hadlow
  • Goodreads challenge: 87/100
  • Bäst denna månad: American Dirt

Jag läste inte så mycket den här månaden då jag hade alldeles för mycket att göra på jobbet och var så trött på kvällarna. Men det jag läste var riktigt bra och det var konkurrens om utmärkelsen Bäst denna månad. I topp låg American Dirt, Klubben och The Other Bennet Sister, tre väldigt olika böcker som ändå var riktigt bra. Klubben är ju välkänd och jag blev positivt överraskad trots att omständigheterna ju stötts och blötts i media. Jag hade inte förväntat mig att den skulle vara så bra. American Dirt har ju blivit väldigt ifrågasatt i USA men som roman var den riktigt bra. The Other Bennet Sister är väl mest för oss Jane Austen-fans men inläsningen av Kristin Atherton var fantastisk. Det märktes att hon sett min favorit bland filmatiseringarna, BBC-serien av Stolthet och fördom, för rösterna var klockrena!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: