Helgfrågan vecka 46

Veckans helgfråga hos Mias bokhörna låter så här: Vad gillar du att läsa för genre när du vill fly undan denna värld? Den här sommaren och hösten har jag läst ovanligt många deckare, så det får nog bli mitt svar. Som jag redan nämnt många gånger läste jag hela serien om Ruth Galloway av Elly Griffiths under sommaren. Så om jag ska precisera genren lite mer är det nog just lite mysiga deckare jag tar till när jag vill fly undan ett tag. Det får nämligen inte vara för ”hårdkokt” och våldsamt om jag just bara ska läsa som verklighetsflykt.

Bonusfrågan lyder: Vilket är ditt favoritsnask att ha till läsningen? Jag småäter gärna och det också när jag läser. Sen vad det är spelar inte så stor roll. Ibland godis, ibland nötter och ibland faktiskt uppskuren frukt och grönsaker. Det sistnämnda är ju lite bättre för hälsan… Mitt favoritsnacks är annars Pringles-chips.

8 reaktioner till “Helgfrågan vecka 46”

  1. Ja den typen av deckare är passande. Länge sedan jag läste något från serien om Ruth Galloway. F.ö. fattar jag inte hur det gick till att chipsen blev accepterade igen av flertalet (inte av mig). Akrylamid är ju liksom fortfarande ett faktum. Är jag en glädjedödare nu? Nåja, Pringles lär inte höra till värstingarna i ligan. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: