Det slutna ögat av Belinda Bauer

Fem fotavtryck är det enda som visar att Daniel Buck någonsin varit där. Och nu är det allt hans mamma har kvar. Varje dag vaktar Anna Buck de små avtrycken i cementen. Polerar dem så att de glänser. Glider allt närmare vansinnets gräns.
När ett medium erbjuder sig att hjälpa henne, tar Anna chansen. Vem skulle inte ha gjort det? Kanske han kan tala om för henne vad som hänt hennes son…
Men är mannen verkligen den han utger sig för att vara? Eller en grym bedragare?

Belinda Bauer skriver riktigt spännande böcker med intressanta karaktärer. Även denna hade karaktärer som var riktiga ytterligheter. En mamma som är halvt från vettet, en polisman av den gamla skolan, en hund och så ett medium (eller en bedragare?). Jag tyckte det var lite svårt att få grepp om berättelsen. Mot slutet blev jag till och med osäker på om jag förstått rätt och fick läsa om.

Jag var på väg att ge ungefär halvvägs när det kändes som att berättelsen stagnerade lite och blev lite fånig, men jag är glad att jag fortsatte även om det inte blev mer än tre stjärnor. Jag kommer i alla fall läsa fler av Bauers böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: