Vad jag läste då (november 2015)

Jag har registrerat mina lästa böcker på Goodreads sedan juni 2014. Det är intressant att gå tillbaka och se vilka böcker jag läst i olika perioder av mitt liv. En del böcker minns jag knappt och andra lyser klart i mitt minne. En del böcker är väldigt förknippade med vad som hände i övrigt i livet just då. Under någon månad här och där har jag inte läst en enda bok, vilket känns ofattbart med tanke på hur viktig läsningen är för mig.

För drygt fem år sedan, i november 2015, läste jag följande böcker:

Övertalning av Jane Austen: Näst efter Stolthet och fördom är detta min absoluta favorit av Austen. Det är något med huvudpersonen Anne och hennes historia som jag verkligen gillar. Hon är en helt igenom sympatisk person som livet har behandlat illa och som förtjänar att få vara lycklig.

Ta itu av Kristina Sandberg: Sandbergs trilogi om hemmafrun Maj var en riktig höjdare. Den här romanen om Maria som kämpar med depression samtidigt som livet fortsätter runt henne var intressant men ingen fullpoängare för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: