Boktolvan 2021

Jag är inte så bra på att fullfölja utmaningar som jag bestämmer mig för i början av året. Det är det där med att planera sin läsning som inte är en av mina starka sidor. Förutom Goodreads challenge, som ju bara handlar om mängden. Där är det ju bara att läsa på…

I år tänkte jag ändå försöka mig på några utmaningar. Bland annat Boktolvan, som är en utmaning som verkar ha hängt i under många år. Den handlar om att läsa böcker av författare som är nya för en själv. Det finns ju rätt många att välja på, så det borde gå bra.

De här författarna tänkte jag läsa något av under 2021:

 • Muriel Barbery
 • Leigh Bardugo
 • Pat Barker
 • Candice Cardy-Williams
 • Jennifer Clement
 • Helene Flood
 • Lisa Jewell
 • Patrick Modiano
 • Ottessa Moshfegh
 • Lydia Sandgren
 • Nicholas Sparks
 • Gabriella Ullberg Westin

En tanke på “Boktolvan 2021”

 1. Jag älskar att hitta på läsutmaningar och lyckas ibland men ibland inte. 🙂 Just att läsa nya författare gör jag så mycket ändå så det känner jag inte att jag behöver utmana mig själv i. Lycka till!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: