Läsplanering januari 2021

Nytt år, nya föresatser! Ska det här bli året då jag lyckas hålla mig till en planering av läsningen? Vi får väl se… Jag går ut starkt och inleder det nya året med en liten lista för januari. Om jag bara planerar in fyra böcker borde det finnas plats även för spontanläsning.

  • Muriel Barbery – Igelkottens elegans. Den här har jag länge tänkt läsa och nu står ett exemplar till och med i min bokhylla. Boktolvan.
  • Naguib Mahfouz – Midaqq-gränden. En välkänd nobelpristagare. Den här förutsätter dock att biblioteket öppnar för jag äger den inte och den verkar inte finnas som e-bok. Månadens språk januari.
  • Ann Cleeves – Vita nätter. Bok nummer två i hennes kvartett om Shetlandsöarna. Jag håller på med den första nu.
  • Deepa Anappara – Djinn Patrol on the Purple Line. Jag köpte den här lite som ett infall för den lät spännande och har ett verkligt iögonfallande omslag. Efteråt har jag läst lite mer om den och den har fått fantastiska recensioner.

Gott nytt läsår till alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: