Läsplanering februari 2021

Februari är en kort månad och jag är rädd att min lässvacka håller i sig. Jag försöker mig därför bara på tre böcker, varav en som jag redan har påbörjat.

  • Samlade verk av Lydia Sandgren: Jag läste de första hundra sidorna under en helg för några veckor sedan, men sen blev jag tvungen att läsa en bok till en bokcirkel och då blev den liggande. Den verkar väldigt bra dock så nu ska jag ta tag i den.
  • Den döda arméns general av Ismail Kadare: Den mest kända albanska författaren verkar vara Kadare, som tydligen anses vara en nobelpris-kandidat. Månadens språk är albanska och om jag inte får tag på just denna blir det något annat av författaren.
  • Queenie av Candice Cardy-Williams: En bok som har synts mycket mycket det senaste året och är dessutom ett färgstarkt tillskott i bokhyllan. För mig är Cardy-Williams en ny författare och hon ingår i min Boktolva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: