Lästa böcker i januari 2021

Lästa böcker i januari 2021:

 1. Hamnet av Maggie O’Farrell
 2. Orissa av Ola Julén
 3. If It Bleeds av Stephen King
 4. Igelkottens elegans av Muriel Barbery
 5. The Running Man av Stephen King as Richard Bachman
 • Goodreads challenge: 5/80
 • Boktolvan 1/12 (Muriel Barbery)
 • Månadens språk 0/12 (men jag har kommit hälften på januari månads bok Midaqq-gränden i alla fall)
 • Bäst denna månad: Hamnet

Det känns som att jag haft en lässvacka hela januari. Fem böcker är inte jättelite, men en av de böckerna, Orissa, var mycket kort, mer som en enda dikt och jag läste den faktiskt två gånger under månaden. If It Bleeds och The Running Man har jag lyssnat på, båda bra inläsningar på engelska.

2 reaktioner till “Lästa böcker i januari 2021”

 1. Igenkänning. Jag har också haft en lässvacka i januari, trots att det är den månad jag normalt brukar läsa mest. Förra året blev det 21 böcker (ok, en del var väldigt korta) varav jag tror 10 var läsböcker, resten ljud-. I år läste jag två.

  Gilla

  1. Det är verkligen tråkigt med sådana här svackor, när man egentligen VILL läsa men det går inte. Det verkar gå bättre att lyssna för mig, åtminstone om det är spännande böcker som man sugs in i.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: