Lästa böcker i februari 2021

Lästa böcker i februari månad:

  1. Sometimes I lie av Alice Feeney
  2. Midaqq-gränden av Naguib Mahfouz
  3. His & Hers av Alice Feeney
  4. The Dead Zone av Stephen King
  5. The Beautiful Dead av Belinda Bauer
  6. Grymma april av Ismail Kadare
  • Goodreads challenge: 12/80
  • Boktolvan 1/12
  • Månadens språk 2/12 ( Midaqq-gränden och Grymma april)
  • Bäst denna månad: The Dead Zone

Kort månad och det kändes inte som att jag läste så mycket alls. Därför är jag förvånad att det ändå blev hela sex böcker. Tyvärr lyckades jag bara läsa en bok från min läsplanering. Ytterligare en bok är visserligen tegelstenen Samlade verk och jag har kommit en bit på väg, men har ungefär en tredjedel kvar. Den främsta anledningen till att det ändå blev så många böcker är att jag har lyssnat en hel del. Fyra av sex böcker är ljudböcker!

Jag lyckades inte pricka in någon bok i Boktolvan, men det är långt kvar på året än. I utmaningen Månadens språk läste jag klart januari månads bok Midaqq-gränden och sedan februari månads bok, den ganska korta Grymma april, översatt från albanska, via franska har jag för mig.

Det blev ingen riktig fullträff men bäst av dessa sex var nog The Dead Zone, tätt följd av Sometimes I lie.

2 reaktioner till “Lästa böcker i februari 2021”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: