Läsplanering mars 2021

Oj nu är vi flera dagar in i mars och det är dags att planera läsningen. Två av böckerna hänger med från förra månadens planering tyvärr.

Queenie av Candice Cardy-Williams: En bok som har synts mycket mycket det senaste året och är dessutom ett färgstarkt tillskott i bokhyllan. För mig är Cardy-Williams en ny författare och hon ingår i min Boktolva.

Samlade verk av Lydia Sandgren: Den här verkar svår att avsluta. Jag har nu läst nästan femhundra sidor och har tvåhundra kvar. Jag vill inte ge upp för när jag väl läser tycker jag att det är bra, men det känns som att jag inte kommer någon vart och att jag behöver lång oavbruten tid för att komma in i den.

Den ljuva giftkokerskan av Arto Paasilinna: Här hade jag lite tur för den här ska jag läsa för en bokcirkel jag är med i och samtidigt är månadens språk finska.

Parable of the Sower av Octavia Butler: Jag läste Kindred av författaren för ett tag sedan och blev förtjust. Det här är första delen i en serie.

4 reaktioner till “Läsplanering mars 2021”

    1. Ja, jag tror det är bäst att ha lite tid. För mig är det inte en bok som jag bara kan läsa några sidor då och då när jag har 10 minuter över.

      Gilla

  1. Tog mig en evighet att bli klar med Samlade verk, trots att jag tyckte att den var bra. Det går fortare att läsa tre böcker på 200 sidor än en på 600. Jag tycker att det är så generellt. Kanske därför jag inte är så förtjust i tegelstenar. Queenie har jag faktiskt läst och Paasilinnas också – det var den första jag läste av honom, för väääldigt länge sedan.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: