Lästa böcker i mars 2021

Lästa böcker i mars månad:

 1. The Pull of the Stars av Emma Donoghue
 2. Queenie av Candice Carty-Williams
 3. Practical Magic av Alice Hoffman
 4. The Boston Girl av Anita Diamant
 5. Parable of the Sower av Octavia Butler
 6. Den ljuva giftkokerskan av Arto Paasilinna
 7. The 4 season solution av Dallas Hartwig
 8. How not to die av Michael Greger
 9. Snöblind av Ragnar Jónasson
 10. Samlade verk av Lydia Sandgren
 • Goodreads challenge: 22/80
 • Boktolvan: 3/12 (Queenie och Samlade verk)
 • Månadens språk: 3/12 (Den ljuva giftkokerskan)
 • Bäst denna månad: Parable of the Sower

Det blev en riktigt bra läsmånad till slut. Två av böckerna (The 4 season solution och How not to die) är faktaböcker om kost och hälsa som jag har lyssnat på när jag varit ute och gått. How not to die var den bästa av dem. Den finns även på svenska om någon är intresserad.

Den bästa boken denna månad var Parable of the Sower av den amerikanska sci fi-författaren Octavia Butler. Det finns en fortsättning som jag också kommer att läsa i sinom tid. Även Queenie och Samlade verk var riktigt bra. Lite av en besvikelse var Snöblind. Jag är så förtjust i Ragnar Jónassons andra böcker, men den här fångade mig inte på samma sätt. Det är hans debutbok som först nu kommit ut på svenska.

Jag klarade av att läsa alla böcker i min planering också. Mitt mål för det här året är att försöka göra en planering för varje månad och hålla mig till den. Det är så lätt att bli fascinerad av första bästa bok man ser och då faller böcker som man faktiskt vill läsa lite i glömska. Att Samlade verk äntligen blev utläst kändes också skönt då den är så tjock. Det finns mycket att tänka på i den boken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: