Påskläsutmaningen; en uppdatering

Idag är det dag 2 i Mias påskläsutmaning. Här kan du se vad jag tänkte läsa innan jag började, men i vanlig ordning har jag svårt att hålla mig till en lista. Igår blev det inte så mycket läst för istället för en kortare arbetsdag blev det en längre. Idag har jag läst en del och lyssnat desto mer.

Hittills har det blivit:

  • Styrkan av Don Winslow: 146 sidor
  • How not to diet av Michael Greger: 108 sidor
  • Nothing to see here av Kevin Wilson: 95 sidor

3 reaktioner till “Påskläsutmaningen; en uppdatering”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: