Smakebit på söndag; Där livet är fullkomligt

På söndagar kan man dela med sig av en smakbit ur den bok man för tillfället läser och gärna ta del av andras smakbitar. Varannan vecka är det bloggen Flukten fra virkeligheten och varannan vecka är det bloggen Betraktninger som presenterar smakbitar.

Silvia Avallone är en italiensk författare som har kommit ut med ett par böcker tidigare. Det här är dock min första av henne. Smakbiten kommer från sid 10:

Bara en galning skulle åka buss med förlossningsvärkar, och hon hade gjort det. Smitit iväg utan att säga något. Med öronen fulla av hårda ord. Hon hade bestämt sig. Suttit dubbelvikt på sätet under hela färden och bitit sig i läppen flera gånger för att inte skrika rakt ut. De genomvåta jeansen hade klistrat sig mot stjärten och fostervattnet hade runnit längs benen.

Vad gjorde det, folk vände sig ändå inte om.

Vad gjorde det, inget skulle ändå förändras.

16 reaktioner till “Smakebit på söndag; Där livet är fullkomligt”

   1. Ja, den jag gillade var Stål. Den jag inte gillade var Marina Bellezza, som jag ser att jag inte var ensam om att ha svårt för.

    Gilla

 1. Oi! Jeg kunne virkelig ikke tenke meg å kjøre buss med fødselen igang!
  Jeg har ikke hørt om denne forfatteren, så jeg skal slå henne opp og se om hun har noen bøker som er utgitt på norsk. Takk for tips, og ha en riktig fin søndag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: